Historie ZVG/Cagemax

Onze ambitieuze zaalvoetbalvereniging uit Gorinchem is op 1 april 2011 gestart en komt in het voetbalseizoen 2016/2017 uit in de Landelijke Eerste Divisie B.
Middels deze site houden we jullie op de hoogte van het laatste nieuws en onze sportieve prestaties.

Zaalvoetbal is ons niet onbekend. In het verleden zijn wij met Fusala Boyz meerdere seizoenen uitgekomen in de zaalcompetitie van de KNVB, variërend van 2e klasse tot nacompetitie hoofdklasse. Vanwege persoonlijke ambities is Fusala Boyz in 2010 opgeheven. Gezien de resultaten die wij behaalden, vond men het jammer dat er geen vereniging meer was die het publiek kon vermaken. Een aantal vrienden hakten daarop de knoop door en besloot in 2011 om een nieuwe Gorinchemse zaalvoetbalvereniging op te richten onder de naam ZVG (zaalvoetbalvereniging Gorkum).

Onze thuishaven is de Gorcumse sporthal ‘de Oosterbliek’. Ons team bestaat uit nagenoeg Gorcumse jongens die in de regio allen actief zijn bij de bekende voetbalclubs. De intentie van de vereniging is duidelijk: met plezier zo hoog mogelijk voetballen. Iedereen binnen de vereniging kent elkaar en dat schept een band.